fbpx

Arbër Basha, iOS Developer në Gjirafa.com

Arbri ka studiuar në Cacttus Education në drejtimin “Zhvillimi i uebit dhe aplikacioneve mobile”. Përgjatë studimeve ai ka qenë i përfshirë edhe në punë në kompaninë Cacttus Sha, duke vazhduar pastaj në kompaninë Zombie Soup.

Tani, karrierën dhe profesionin e tij është duke e vazhduar si iOS Developer në Gjirafa.com

Comments are closed.