fbpx

Alertina Bytyqi angazhohet në praktikë si Zhvilluese e Aplikacioneve për Android

Alertina është studente e vitit të dytë në Cacttus Education, në drejtimin Zhvillim i Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile. Ajo tashmë ka filluar praktikën në këtë drejtim duke u angazhuar si praktikante në Zhvillimin e Aplikacioneve për Android.

Alertina po praktikon njohuritë e fituara gjatë studimeve përmes kompanisë Kosova International Technology- KIT. Ajo tregon se ambientet e këndshme të kompanisë po e bëjnë praktikën një përvojë shumë të mirë ku jo vetëm po mëson, por edhe po përshtatet shumë lehtë.

Ajo thotë:

“Ambienti shumë i mirë dhe ekipi me të cilin po punoj më kanë ndihmuar të përshatem shumë lehtë me këtë mjedis të ri. Praktika po më shtyen që të mësoj më shumë dhe të vazhdoj të përgatitem në profesion jo vetëm teoretikisht, por edhe në praktikë. Ndjej se sidomos në këtë mënyrë po përgatitem për tregun e punës.”

Studimet në Cacttus Education fokus kryesor kanë përgatitjen për tregun e punës. Përmes ligjëratave dhe ushtrimeve praktike në klasë, si dhe angazhimin e studentëve në punë praktike në institucione të ndryshme, studentët përgatiten që të punësohen në profesionin të cilin e studiojnë.

Comments are closed.