fbpx

Cacttus Education mori pjesë në eventin “Kosova Digjitale”

Dje u mbajt eventi Kosova Digjitale, pjesë e të cilit ishte edhe Cacttus Education. Gjatë këtij eventi, studentët e Cacttus Education patën rastin të prezantojnë projektet e tyre të krijuara në kuadër të studimeve në ‘Zhvillimit të ueb-it dhe aplikacioneve mobile’ dhe ‘Administrimit të rrjeteve dhe sistemeve’.

Kosova Digjitale organizohet si pjesë e shënimeve zyrtare të 10 vjetorit të pavarësisë së Kosovës dhe ka për synim promovimin e arritjeve në fushën e ICT-së. Në event ishin pjesëmarrëse rreth 44 biznese startup, organizata, nisma dhe projekte të fushës së teknologjisë së informacionit dhe komunikimit.

Pjesëmarrësit poashtu u vizituan nga Kryetarit të Kuvendit të Kosovës Kadri Veseli dhe Ministri për Inovacion dhe Ndërmarrësi Besim Beqaj, të cilët patën rastin të njihen përsëafërmi me të arriturat në fushën e ICT-së, që u prezantuan për nder të përvjetorit të 10-të të pavarësisë së Kosovës.

Comments are closed.