fbpx

Success Story

Studentët e vitit të parë në CACTTUS Education Omer Shaqiri dhe Erion Ferizi, kanë filluar punën praktike në CACTTUS në Njësinë e Cloud Solutions.Qëllimi jonë mbetet të punojmë drejt edukimit dhe punësimit të studentëve në një kohë sa më të shkurtër!Aplikimet për vitin e ri akademik 2022/2023 po vazhdojnë!Regjistrohu edhe ti duke aplikuar tani në: https://cacttus.education/aplikimi/

Comments are closed.