fbpx

Trajnim Online-Microsoft Teams

Microsoft Teams është një vegël që ju mundëson ekipeve të bashkëpunojnë në mënyrë efektive dhe lehtëson punën ekipore. 

Në Cacttus Education ne synojmë t’ua lehtësojmë punën ekipore brenda organizatës suaj. Me softuerë si Microsoft Teams, ju mund t’i angazhoni dhe fuqizoni ekipin tuaj për punën nga distanca.

Regjistrohuni në trajnim>>