fbpx

Trajnim Online-ReactJS

React është një librari e JavaScript që përdoret për ndërtimin e ndërfaqes së përdoruesit ‘user interface’. React mund të përdoret si bazë në zhvillimin e faqeve apo aplikacioneve mobile.

Gjatë trajnimit do të mësoni librari të dobishme për Google Maps, Video në Media Sociale, Social Media Sharing, Integrimin e Mediave Sociale në Aplikacion, Google Analytics, e shumë të tjera.

Me trajnimin ONLINE, ReactJS, në Cacttus Education ju:

  • Bëheni pjesë e klasave virtuale
  • Ju krijojmë llogarinë në Office 365 për qasje në materiale
  • Qaseni në ligjërata përmes Microsoft Teams
  • Ndiqni ligjëratat në shqip dhe komunikoni drejtëpërdrejtë me profesorin dhe kolegët
  • Punoni në projekte individuale dhe grupore
  • Keni qasje të pakufizuar në inçizimet e ligjëratave që kanë përfunduar

Regjistrohu në trajnim>>