fbpx

Trajnim Online-Java Fundamentals

Mëso programimin me Java Fundamentals. Bëhu pjesë e trajnimeve ONLINE në Cacttus Education. Krejt çka të duhet është qasje në internet dhe një kompjuter.

Të tjerat t’i ofron Cacttus Education:

  • Bëheni pjesë e klasave virtuale
  • Ju krijojmë llogarinë në Office 365 për qasje në materiale
  • Qaseni në ligjërata përmes Microsoft Teams
  • Ndiqni ligjëratat në shqip dhe komunikoni drejtëpërdrejtë me profesorin dhe kolegët
  • Punoni në projekte individuale dhe grupore
  • Keni qasje të pakufizuar në inçizimet e ligjëratave që kanë përfunduar

Dëshironi ta dini se sa është e lehtë të ndiqen ligjërata online? Provojeni një ligjëratë falas.

Ndiq një ligjëratë FALAS!

Regjistrohu në trajnim>>