fbpx

Trajnimet profesionale

Programi ynë i trajnimeve është aktiv mbi 15 vite. Ne besojmë se trajnimi efikas është shumë i rëndësishëm në pregatitjen e studentëve për ndërtimin, operimin dhe menaxhimin e infrastrukturës së teknologjisë informative. Për këtë arsye ne jemi partner me kompani si Microsoft, Cisco, CompTIA, Oracle, Android etj për të ju ofruar studentëve trajnim i cili vjen direkt nga burimi i inovacionit dhe teknologjisë që përdorim. Falë partneritetit direkt me këto kompani, ne kemi akses në zbulimet e fundit teknologjike dhe studentët tanë kanë mundësi të inkuadrohen në këto projekte duke ndihmuar në krijim ose për të testuar produkte të reja teknologjike.

Front End Web Development

180 €
Pershkrimi/Orari: Eja dhe mëso të krijosh uebfaqe kreative dhe interesante.

Java Fundamentals

190 €
Pershkrimi/Orari: Fokusi i këtij kursi është t’u ofrojë studentëve një kuptim themelor të koncepteve të programimit kompjuterik duke përdorur gjuhën e programimit Java.

Dizajn Grafik

250 €
Pershkrimi/Orari: Trajnimi Dizajn Grafik ofrohet në nivelin fillestar për këdo që dëshiron të mësojë parimet bazë të teorisë së ngjyrave, tipografisë, dizajnit të logos, markës dhe brendit. Përmes këtij trajnimi, studentet do të mësojne konceptet bazë dhe principet e dizajnit grafik.

Kalendari i trajnimeve

02 Korrik 2021

12 Korrik 2021

27 Tetor 2021

12 Tetor 2021

Apliko

Apliko për tu ndjekur trajnimet në Cacttus Education

Tel.

+383 (0)38 600 237