fbpx

Studenti Mid’hat Manxholli i punësuar si Full-Stack JavaScript Developer

Mid’hati studion në drejtimin “Zhvillim i ueb-it dhe aplikacioneve mobile” në Cacttus Education.

Për punën e tij me kompaninë amerikane Matrics Blockchain Mid’hati tregon:

Në Matrics punoj si Full-stack Developer. Merrem me teknologji të ndryshme si React, Node JS, GraphQL, në ekosistem të JavaScriptit. Më ka pëlqyer më së shumti realisht, sepse është njëra ndër teknologjitë më të fuqishme dhe që ka përdorim të gjerë. Momentalisht punoj në një projekt 91.life i cili është i lidhur me healthcare technology. Në vazhdimësi do të kemi edhe implementim të inteligjencës artificiale.

 

Ky profesion është mjaft sfidues dhe për t’u kyqur në tregun e punës të duhet njohuri paraprake. Na ka ndihmuar edhe Cacttus Education në këtë aspekt. Gjatë studimeve e kemi krijuar një themel, dhe kemi mësuar gjëra që përdoren konkretisht në praktikë; realisht i kemi “shti duart në kod”. Natyrisht pastaj edhe vet kam mësuar gjëra të reja, siç janë libraritë e ndryshme të JavaScript.

 

Stafi është shumë i mirë; na ka ndihmuar shumë mundësia me pasë qasje direkte tek dikush që e ushtron atë profesion që e ligjëron.

Cacttus Education i nxitë studentët të ndërlidhin studimet me punësim, dhe në këtë mënyrë i përgatitë ata për tregun e punës. Cacttus Education tani ka filluar regjistrimin e gjeneratës së re të studentëve në programet e studimit më të kërkuara në fushën e teknologjisë.

Edhe ti mund të bëhesh pjesë e Cacttus Education: Apliko Online

Comments are closed.