fbpx

Vizitë nga nxënësit e shkollës së mesme “Hivzi Sulejmani” nga FushëKosova

Sot pritëm në vizitë nxënës nga shkolla e mesme “Hivzi Sulejmani” nga FushëKosova. Në objektin e CACTTUSEducation, të pranishmit u pritën nga Drejtoresha e Programeve, Vildane Kelmendi dhe Veton Xhelili, Menaxher i Projekteve i cili u shpreh se: “Ne jemi vetëm një urë lidhëse mes asaj se çfarë kërkon tregu dhe çfarë ofrojmë ne, e që është punësimi i menjëhershëm pas studimeve në CACTTUSEducation”Njëkohësisht ata shpalosën programin e shkollës, drejtimet dhe trajnimet e certifikuara.

Nxënësit gjithashtu vizituan edhe zyret e CACTTUS, ku patën mundësinë të mësojnë më shumë rreth produkteve dhe shërbimeve që ofron kjo kompani.

Comments are closed.