fbpx

Vizitë nga nxënësit e shkollës së mesme “Gjin Gazulli”

Nxënësit e shkollës së mesme “Gjin Gazulli” vizituan CACTTUSEducation, ku patën mundësinë të mësojnë më shumë rreth drejtimeve, programeve si dhe të shohin ambientin modern në klasat e shkollës.

Nxënësit gjithashtu vizituan edhe zyret e kompanisë CACTTUS, ku arritën të mësojnë më shumë rreth produkteve dhe shërbimeve që ofron CACTTUS, si dhe të shohin për së afërmi një ambient pune në një kompani të sektorit të TIK. 👩‍💻

Comments are closed.