fbpx

Vizitë në Frakton

Studentët e CACTTUS Education ishin në vizitë në @frakton, një ndër kompanitë më të mëdha të teknologjisë në vend.

Aty patën mundësinë të mësojnë më shumë rreth kësaj kompanie, të njihen me stafin dhe të mësojnë për departamentet e ndryshme brenda kompanisë.

Jemi shumë mirënjohës për mikpritjen 🙂

Comments are closed.