fbpx

Vizitë me fëmijët e shkollës “Naim Frashëri” në kuadër të muajit të sigurisë kibernetike

Në kuadër të muajit të sigurisë kibernetike, Cacttus Education dhe CACTTUS po vazhdojnë mbajtjen e trajnimeve vetëdijësuese për fëmijët e shkollave fillore. Kësaj radhe trajnimi u mbajt në shkollën fillore “Naim Frashëri”.

Trajnimi u mbajt me fëmijët e klasave të III-ta, të cilët ndoqën trajnimin me shumë entuziazëm, dhe pyetje të shumta për trajnerin.

Cacttus Education dhe CACTTUS rëndësi të veçantë i japin edukimit të fëmijëve duke i informuar se si të jenë vigjilentë dhe të mos bëhen viktimë e sulmeve të cilat janë përhapur kohëve të fundit.

“Të krijojmë një botë më të sigurtë kibernetike së bashku.”

Comments are closed.