fbpx

Vetëm edhe 2 bursa për studime! Apliko Tani!

Edhe 2 bursa kanë mbetur për drejtimin Administrim i Rrjetave dhe Sistemeve.

Bursat ofrohen nga Cacttus Education në partneritet me USAID në kuadër të projektit “Partneriteti për Impaktin në TIK”. Dy kandidatët me rezultatet më të mira përfitojnë bursë studimi deri 70%.

Përpos studimeve, përfituesit e projektit poashtu përfitojnë edhe nga mundësitë për punë praktike në fushën e TIK-ut, ‘incubation’ dhe ‘excubation’ dhe punësimi në kompani të ndryshme në fushën e teknologjisë.

Aplikimi mbetet i hapur deri më 01 Nëntor 2019, sipas principit “first come, first served”.

Për të përfituar nga programi i bursës APLIKO KËTU.

Comments are closed.