fbpx

U mbajt ligjërata “Jeta e një të riu kosovar në Amerikën softuerike” me Xhafer Ramën

Gjatë ditës së djeshme të ftuar për studentë patëm Xhafer Ramën. Ndër arritjet e tjera, Xhaferi në moshën 24 vjeçare është punësuar edhe në NASA.

Ai ndau rrugëtimin e tij si programer me studentët tanë. Poashtu gjatë ligjëratës Xhaferi ndau edhe përvojën e tij për në hartografi e projekte të ndryshme, të lidhura me programimin, me të cilat është i përfshirë.

Studentët patën edhe rastin të shtrojnë pyetje dhe të diskutojnë rreth projekteve të ndryshme të cilat mund të realizohen në fushën e programimit.

Comments are closed.