fbpx

Trajnimi i radhës #JavaFundamentals fillon më datën 31 Maj


Nga data 31 Maj do të mund të vijoni trajnimin #JavaFundamentals, duke u njohur me një kuptim themelor të koncepteve të programimit kompjuterik duke përdorur gjuhën e programimit Java.

Përmes këtij trajnimi ju do të do të fitoni njohuri dhe aftësi për të kryer analizën e problemeve dhe zhvillimin e algoritmeve dhe programeve kompjuterike përmes ushtrimeve praktike, leksioneve, demonstrimeve dhe shembujve.

Kohëzgjatja e kursit : 30 orë trajnim

Çmimi: 190 €

Comments are closed.