fbpx

Trajnimi i Radhës Front-End Web Development fillon më datën 21 qershor

Nga data 21 Qershor do të mund të vijoni trajnimin Front End Web Development, duke u njohur me një kuptim themelor të koncepteve HTML, CSS, JQuery, JavaScript.

Zhvilluesit e Front End-it punojnë ngushtë me dizajnerët për t’i bërë faqet e internetit të bukura, funksionale dhe të shpejta. Kjo rrugë e karrierës do t’ju mësojë jo vetëm gjuhët dhe teknologjitë e nevojshme, por edhe se si të mendoni si një Front End Developer.

Çfarë do të jeni në gjendje të bëni pas përfundimit të trajnimit?

Ju do të jeni në gjendje të:

– Ndërtoni WebSite Dinamike

– Dizajnoni faqe të bukura

Deri në fund, ju do të keni aftësitë e portofolios dhe intervistës që ju nevojiten për të filluar karrierën tuaj të re.

Kohëzgjatja: 40 orë

Çmimi: 180 €

Comments are closed.