fbpx

Trajnimet e subvencionuara nga Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) në fushën e teknologjisë tashmë kanë filluar

Coders in the making! Trajnimet e subvencionuara nga Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) në fushën e teknologjisë tashmë kanë filluar!!!Grupi i trajnimit Front End Web Development, ligjëruar nga Egzon Peci, po mësojnë rreth krijimit të uebfaqeve që nga fillimi po ashtu bazat e HTML, CSS, JavaScript dhe jQuery.

Comments are closed.