fbpx

SuccessStory

Resul Selmanii student në drejtimin “Zhvillim i Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile” tanimë është angazhuar në një nga kompanitë më të mëdhaja të teknologjisë në vend-FRAKTON, në pozitën ‘React Developer Intern’.Suksese të mëtutjeshme, Resul!

Comments are closed.