fbpx

Studentja e Cacttus Education, Liridona Muli, fillon punën praktike në KIT

Liridona Muli është studente e vitit të dytë në Cacttus Education, ku po mëson Zhvillim të Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile. Ajo njëkohësisht është angazhuar në praktikë pune si Zhvilluese e Ueb-it në kompaninë Kosova International Technology- KIT. Në KIT Liridona iu është bashkuar një ekipi shumë profesional dhe miqësor, ku është përshtatur me shumë lehtësi.

Ajo tregon:

Stafi është treguar shumë profesional me mua, dhe kjo e ka bë shumë t’lehtë që të integrohem në ekip. Po mësoj vazhdimisht gjëra të reja. Deri tash kam filluar t’përdori gjuhët programuese PHP, MySQL, HTML, CSS e Javascript, dhe po më duket një përvojë shumë interesante. Edhe pse kam punuar më herët, kjo është hera e parë që angazhohem në fushën e Zhvillimit të Ueb-it, dhe përvoja është shumë më ndryshe nga se e kam paramenduar.

Mendoj që është një fillim i mbarë për karrierën që mendoj ta kem në Zhvillim të Ueb-it. Edhe pse akoma s’kam vendosë se cila ka me qenë gjuha kryesore programuese që do ta përdori në të ardhmen, akoma jam vetëm në fillim të karrierës kështu që do të vazhdoj t’i perfeksionoj të gjitha që mundem derisa të përcaktohem për një gjuhë programuese.

Liridona po vazhdon të zgjerojë njohuritë e saj në Zhvillim të Ueb-it edhe përtej njohurive të fituara gjatë studimeve, duke krijuar vazhdimisht përvoja të reja mbi themelet e njohurive të fituara në Cacttus Education.

Comments are closed.