fbpx

Studentja e Cacttus Education, Bjeshkë Rrahmani, angazhohet në punë praktike

Bjeshkë Rrahmani është njëra ndër studentet e radhës, që angazhohet në punë praktike në kuadër të studimeve në Cacttus Education. Bjeshka është angazhuar si praktikante në kuadër të kompanisë amë Cacttus Sh.a. ku po praktikon njohuritë në fushën e rrjetave, në kuadër të departamentit për integrim të sistemeve.

Bjeshka ka filluar studimet në Cacttus Education paralel me studimet në universitet publik ku studion Matematikë. Ajo tregon se njëri ndër shtytësit kryesorë për t’u regjistruar në shkollë profesionale ka qenë përgatitja për tregun e punës që Cacttus Education ofron. Bjeshka ka zgjedhur për të studiuar Administrim të Rrjeteve dhe Sitemeve, dhe aktualisht është studente e vitit të dytë në këtë drejtim.

Bjeshka tregon se puna me ekip dhe puna në zyrë është ndryshe nga praktika që bëhet në klasë dhe si rrjedhojë e bën atë më të gatshme për tregun e punës. Ajo thotë se edhe pse praktika që bëhet në klasë është shumë e mirëseardhur, angazhimi në punë praktike në një kompani është një ndihmesë shtesë, dhe fakti që punon me një ekip, në një ambient pune dhe me orar të caktuar është një përvojë e re. Bjeshka tregon se kjo formë e angazhimit, bashkë me studimet në Cacttus Education po e përgatitë që t’jetë e gatshme të punësohet kudo, pas madje edhe gjatë periudhës së studimeve.

Angazhimi i Bjeshkës dhe studentëve të tjerë në punë praktike gjatë studimeve në Cacttus Education ju mundëson që të inkuadrohen më shpejtë në tregun e punës dhe të bëhen profesionistë të shkathtë në drejtimet që i studiojnë.

Comments are closed.