fbpx

Studentja Betina Reçica tregon për mundësitë e përgatitjes profesionale që Cacttus Education i ofron për studentë

Betina Reçica studion Zhvillim të Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile në Cacttus Education. Betina është përcaktuar për fushën e programimit pas ndjekjes së një kursi për OOP (Object Oriented Programming), që ka zgjuar interesimin e saj për këtë fushë.

Betina tregon:

Pas përcaktimit për fushën e programimit,kam vendosur që të regjistrohem për të studiuar në Cacttus Education. Edukimi profesional që ofrohet në Cacttus Education më ka mundësuar zhvillim të mëtutjeshëm të njohurive të mija në këtë fushë. Gjatë mësimit kemi më shumë punë praktike, e sidomos projekte të ndryshme. Lënda ime e preferuar deri më tani është Zhvillimi i aplikacioneve mobile, dhe po pres me shumë entuziazëm të shoh se me çfarë projektesh do të merremi gjatë vitit.

Gjatë vitit të parë më ka lënë përshtypje bashkëpunimi mes stafit dhe studentëve, e sidomos përfshirja e studentëve në ligjëratë. Kjo na nxitë më shumë të mësojmë e të jemi aktivë gjatë ligjëratave. Mendoj se Cacttus Education është mundësi e mirë për studentët e rinjë, për shkak të programit i cili ndihmon të zhvillohemi profesionalisht.

Përmes përfshirjes së punës praktike e projekteve të ndryshme gjatë studimeve Cacttus Education i përgatitë studentët për të ushtruar profesione specifike në fushën e teknologjisë së informacionit.

Comments are closed.