fbpx

Studenti Lis Xhaferi fillon praktikë si ‘Desktop Support Technician’

Lis Xhaferi është studenti i radhës në Cacttus Education që është angazhuar në punë praktike. Lisi që aktualisht është student i vitit të parë në drejtimin “Administrim i rrjetave dhe sistemeve”, tashmë po praktikon njohuritë e tij në këtë fushë, përmes profesionit “Desktop Support Technician”.

Lisi tregon:

Kam zgjedhë me u regjistru në Cacttus Education se gjithmonë më ka pëlqy puna me kompjuterë. Me studentët e tjerë jam shoqëru lehtë, e sidomos pasi që na ka bashku pasioni i përbashkët për teknologjinë.  Edhe qasja e profesorëve ka qenë shumë e mirë, e kjo m’ka ndihmu me u adaptu shumë shpejt me shkollën.

Kur kam fillu punën praktike te KosovaLive jam përshtatë shumë shpejt. Puna që unë aktualisht e bëj aty i përket profesionit të Destop Support Technician,  prandaj nji pjesë të madhe të kohës e kaloj duke ofru ‘support’, duke konfiguru printerë e duke bërë servisim të kompjuterëve, sipas nevojës. Stafi në KosovaLive është shumë i mirë, edhe më kanë integruar menjëherë si pjesë të ekipit.

Për momentin përvoja ime e punës është e orientuar më shumë tek pjesa e ofrimit të “support”, por m’pëlqen ideja që me i praktiku edhe profesionet e tjera në fushën e rrjetave, që pastaj me pasë mundësi më të mëdha për inkuadrim në tregun e punës.

 

Angazhimi i studentëve në punë praktike gjatë studimeve në Cacttus Education ju mundëson që të inkuadrohen më shpejtë në tregun e punës dhe të bëhen profesionistë të shkathtë në drejtimet që i studiojnë.

Comments are closed.