fbpx

Edi Krasniqi, zhvillues i aplikacioneve mobile në Cacttus sh.a.

Tani jam i angazhuar në departamentin e zhvillimit softuerik në Cacttus sh.a., ku punoj në zhvillimin e aplikacioneve mobile.  Cacttus Education na ka ndihmuar shumë edhe rreth angazhimit në punë praktike. Studentëve të rinjë ju them që gjithmonë të punojnë për t’i ndjekur ëndërrat e tyre. Puna në një kompani reale, i rrethuar nga individë e profesionistë të shumtë më ndihmon të zhvillohem si personalitet dhe si profesionist.  E kushdo që ka dëshirë me qenë administrues i mirë, një zhvillues apo programer i mirë, Cacttus Education është vendi i duhur.

Edi Krasniqi është student në drejtimin “Zhvillim i ueb-it dhe aplikacioneve mobile” në Cacttus Education, viti i parë

Comments are closed.