fbpx

Studentët e Cacttus Education vizituan Agjencinë e Shoqërisë së Informacionit (ASHI),

Studentët e Cacttus Education sot realizuan një vizitë në Agjencinë e Shoqërisë së Informacionit (ASHI), ku patën mundësinë të njihen për së afër me hartimin e politikave dhe standardeve në lidhje me sistemin e Teknologjisë Informative të Republikës së Kosovës duke përfshirë këtu edhe qendrën nacionale të të dhënave dhe sigurinë e TIK-ut. #cybersecurity#IT

Comments are closed.