fbpx

Studentët e Cacttus Education në turnirin Java Evropiane e Sportit

Studentë të Cacttus Education morën pjesë në turnirin e futbollit të mbajtur në kuadër të Javës Evropiane të Sportit. Ata luajtën përballë studentëve të Fakultetit të Edukimit Fizik, në Universitetin e Prishtinës, dhe u shpërblyen me vendin e tretë.

Comments are closed.