fbpx

Studentë të Cacttus Education vizituan Agjensinë e Shoqërisë së Informacionit (ASHI)

Me datën 7 Qershor 2017, një grup i studentëve të Cacttus Education vizituan Agjensinë e Shoqërisë së Informacionit (ASHI). Gjatë vizitës ata u njohën përsëafërmi me punën e këtij institucioni dhe rëndësinë që ky institucion ka për fushën e teknologjisë.

Studentët, të shoqëruar nga drejtoresha operacionale e Cacttus Education Vildane Kelmendi, dhe nga profesorët Rrezarta Pllana dhe Burim Maxhuni, u informuan më shumë për çështje që kanë të bëjnë me zhvillimin, menaxhimin dhe mirëmbajtjen e teknologjisë informative, të qeverisjes elektronike dhe të proceseve administrative.

Kjo është vizita e parë në vazhdën e vizitave studimore të cilat pritet të bëhen nga grupet e studentëve të Cacttus Education.

 

Comments are closed.