fbpx

Dion Vogliqi- Programer në Frakton

Dion Vogliqi është student i vitit të dytë, në drejtimin Zhvillim i ueb-it dhe aplikacioneve mobile.

Ai tregon për rrugëtimin e tij përgjatë studimeve në Cacttus Education, dhe punësimin e tij në kompaninë Frakton.

Gjithmonë më ka pëlqyer ideja e zgjidhjes së problemeve, dhe tani jam në gjendje ta bëjë këtë përmes programimit. Kjo është arsyeja se pse vendosa të ndjek shkollimin në Cacttus Education, për t’i përdorur më mirë aftësitë e mija.

Këtu jo vetëm që kam mësuar shkathtësi të reja, por gjithashtu më është dhënë mundësia për të takuar njerëz të ri, dhe për të fituar dije më të mirë rreth asaj se cka kam dashur të bëjë me karrierën time. Kjo luajti një rol të rëndësishëm kur iu kam bashkuar ekipit të “Frakton”, ku tani jam në gjendje t’i përdori aftësitë e zgjidhjes së problemeve.

Së fundmi, jemi përballur me sfida të reja, ku kemi qenë në izolim dhe fatkeqësisht shumë njerëz janë në shtëpi dhe në pamundësi për të shkuar në punë. Por kjo nuk është problem nese je në gjendje të punosh në shtëpi. Dhe kjo është njëra prej arsyeve se pse i inkurajoj shumë të rinjtë ta sfidojnë veten e tyre në programim.

Comments are closed.