fbpx

Uratë Bekaj, zhvilluese e ueb-it dhe aplikacioneve mobile

Kjo është Urata, një prej studenteve më të përkushtuara në Cacttus Education.

Ajo na tregon:


“Arsyeja se pse kam zgjedhur të studioj teknologjinë, është sepse gjithmonë kam qenë e interesuar në kompjutera. Më kanë lënë përshtypje për të ditur se si funksionojnë dhe kam dashur ta mësojë logjikën e tyre. Fakti që jam vajzë në teknologji asnjëherë nuk më ka ndaluar në sfidimin e vetës në fusha të ndryshme të teknologjisë.”

Urata është shembulli më i mirë se përse vajzat duhet të angazhohen në teknologji, për ta studiuar dhe për t’u marrë me profesionet e kësaj fushe.

“Ne mund të ia dalim në çfarëdo lloj fushe, prandaj qëndroni në atë se çfarë besoni që jeni të mira”.

#GirlsBelongInICT
#GirlsInICT

Comments are closed.