fbpx

Stafi i Cacttus Education ju mirëpret në “Open Day” të radhës

Shkolla e lartë profesionale Cacttus Education hapë dyert për të gjithë ata që duan t’mësojnë më shumë lidhur me drejtimet e studimit që ofrohen në shkollën tonë. Të gjithë të interesuarit janë të mirëseardhur ta vizitojnë shkollën dhe stafin që nga orët e paraditës deri në orët e vonshme të pasditës. Gjatë Ditës së Hapur, keni mundësinë të njiheni me stafin e Cacttus Education, objektin modern që është i paisur me paisje të teknologjisë më të avancuar, dhe mund të shtroni pyetje të ndryshme lidhur me sistemin dhe programet e studimit.

Ju që akoma nuk keni vendosur ku dëshironi të studioni, dhe ju prindër që dëshironi që fëmiu juaj të përgatitet për tregun e punës dhe jo vetëm të paiset me një diplomë por edhe me njohuri që do t’i aplikojë në punë, atëherë ju ftojmë që të vini dhe të njoftoheni me programin e studimit, stafin, objektin dhe kushtet e studimit që ofrohen nga Cacttus Education. Gjatë ditës së hapur ju poashtu mund të mësoni se cilat kushte studentët duhet t’i plotësojnë për të qenë përfitues të bursave të shkollimit në Cacttus Education, cilat janë procedurat e aplikimit dhe cilat kushte duhet t’i plotësoni ju për t’u bërë student i Cacttus Education. Për këto dhe më shumë na vizitoni gjatë Ditës së Hapur me 26 Prill 2017. Ju Mirëpresim.

Comments are closed.