fbpx

Sot fillon kursi CacttuKids

Pas një vere intensive, me plot aktivitete, kursi për kodim CacttuKids do e nisë sezonën e vjeshtës me kurset e rregullta. Nga sot, fëmijët mund të regjistrohen çdo muaj, duke u angazhuar jashtë shkollës në kurset tona atraktive, për të krijuar projekte të veçanta dhe për të eksploruar gjëra të reja.

Gjatë verës, shumë fëmijë dhe adoleshentë nisën eksperiencën e tyre si programerë të rinj, duke na prezantuar në fund të kursit projektet e tyre të krijuara me imagjinatën e tyre. CacttuKids pret shumë të rinj të tjerë të na befasojnë me krijimet e tyre origjinale dhe kreative.

Regjistrimeve të reja në CacttuKids i parapriu edhe eventi Code&Pizza II, që u organizua të shtunën në Cacttus Education, e ku shumë fëmijë dhe adoleshentë provuan kodimin dhe shijuan picat në ambientin tonë të këndshëm. Duke e parë që evente të tilla po zgjojnë mjaft interes tek të rinjtë dhe po nxisin dëshira të reja tek ta, CacttuKids do të vazhdoj me organizimin e ngjarjeve të ngjashme për të ju dhënë mundësi secilit që të provojë falas programet tona.

Ndërkaq, sot nga ora 18:00, CacttuKids mirëpret të gjithë të rinjtë prej moshës 7-15 vjeç, që të na bashkangjiten në fillimin e një aventure të re në programim.

Krijo lojën tënde dhe ndaje atë me të tjerët!

Regjistrohu online

 

Comments are closed.