fbpx

Si të bëhesh zhvillues i aplikacioneve?

Zhvillues i aplikacioneve është një inxhinier softuerik që programon aplikacione për kompjuterë, telefona mobilë e pajisje të tjera.

Në Kosovë, ndër profesionistët më të paguar në TI llogariten zhvilluesit. Sipas STIKK paga mesatare mujore për zhvillues është 923 €. STIKK tregon se të gjitha profesionet pa dallim në sektorin e TI kanë pasur rritje në paga prej vitit 2016 deri në vitin 2018.

A dëshiron të bëhesh zhvillues i aplikacioneve?

Drejtimi “Zhvillues i ueb-it dhe aplikacioneve mobile” në Cacttus Education ju përgatitë për profesionet e zhvilluesit të aplikacioneve. Ky drejtim ofron njohjen me gjuhët programuese, platformat, metodologjitë dhe teknikat më të fundit në fushën e zhvillimit të softuerit.

Edhe ti mund të bëhesh pjesë e Cacttus Education: Apliko Tani

Comments are closed.