fbpx

Samiti i Arsimit dhe Aftësimit Profesional – VET Samit përfundoi me sukses!

Në këtë Samit patëm rastin që të shpalosim rrugëtimin tonë si shkollë e lartë profesionale në fushën e teknologjisë së informacionit dhe komunikimit si dhe të diskutojmë lidhur me rëndësinë e orientimit në karrierë në shkollat profesionale dhe fuqizimin e tranzicionit nga shkolla në punë.

Comments are closed.