fbpx

Resul Selmani – Zhvillim i Ueb-it dhe aplikacioneve mobile 

Resul Selmanii student i vitit të dytë në drejtimin“Zhvillim i Ueb-it dhe aplikacioneve mobile” 

“Të gjithë të rinjëve që janë të interesuar për Ueb dhe Aplikacione Mobile do ju rekomandoja Cacttus Education si rrugë e zhvillimit profesional të karrierës së tyre, aty ku teoria dhe praktika gërshetohen me njëra tjetrën.”

Comments are closed.