fbpx

Resul Selmani u bashkua si Intern React Developer në Frakton.

Resul Selmanii është studenti ynë i dalluar i vitit të dytë. Se është një programer i mirë e dëshmoi së fundmi duke u bashkuar si Intern React Developer në Frakton.

Gjatë studimeve Resuli dallohej për energjinë e tij dhe përkushtimin e pandalshëm.

Kur e pyetëm se si do e përshkruante eksperiencën në Cacttus Education ai na tregoi se ishte shumë i kënaqur që kishte zgjedhur studimet dyvjeçare të cilat i ofruan njohuri dhe i mundësuan avancim në karrierë.

Resulit i urojmë edhe shumë kodime tjera të suksesshme 😊

Regjistrohu edhe ti dhe bëhu pjesë e Cacttus Education. Ti e programon të ardhmen tënde!

https://cacttus.education/aplikimi/

Comments are closed.