fbpx

Video Game Design and Development

Trajnimi “Video Game Design and Development” do të përmbajë mësime mbi:

  1. konceptimin e video lojrave,
  2. dizajnimin e lojrave,
  3. softuer-ët per krijimin e lojrave si Unity, Blender, Maya etj
  4. punën në grupe me ‘backgrounds’ të ndryshme p.sh. programerë, artistë etj.

Shkarko planprogramin.

Gjatë trajnimit do të bëhet edhe simulimi i punës së krijimit të video lojërave si në industri të lojrave, krijimi i shumë zhanreve të ndryshme të lojrave etj.

Trajnimi Video Game Development përmbanë rreth 144 orë trajnim të ndarë në 3 module, dhe parashihet të fillojë me 26 shtator. Për të aplikuar për trajnimin fillimisht bëhet plotësimi i aplikimit online:  https://cacttus.education/aplikimi/ ku tek trajnimet profesionale përzgjedhni trajnimin Video Game Design and Development.

Aplikimi mbetet i hapur deri më 24 Shtator.

Apliko tani!