fbpx

Trajnim Online-C#

C# është një gjuhë programuese e orientuar në objekte që ju mundëson zhvilluesve të krijojnë një llojllojshmëri aplikacionesh të qëndrueshme dhe të sigurta, që ekzekutohen në kornizën .NET.

Ju mund ta përdorni C# për të krijuar aplikacione si Windows client, XML Web services, aplikacione të databazave, client-server applications, e shumë të tjera.

Me trajnimin online, C# në Cacttus Education ju:

  • Bëheni pjesë e klasave virtuale
  • Ju krijojmë llogarinë në Office 365 për qasje në materiale
  • Qaseni në ligjërata përmes Microsoft Teams
  • Ndiqni ligjëratat në shqip dhe komunikoni drejtëpërdrejtë me profesorin dhe kolegët
  • Punoni në projekte individuale dhe grupore
  • Keni qasje të pakufizuar në inçizimet e ligjëratave që kanë përfunduar

Dëshironi ta dini se sa është e lehtë të ndiqen ligjërata online? Provojeni një ligjëratë falas.

Ndiq një ligjëratë FALAS!

Regjistrohu në trajnim>>