fbpx

Trajnim Online, Bazat e Ueb-it

Kursi do të mbulojë konceptet dhe praktikat e nevojshme për krijimin e përmbajtjes së ueb-it. Kursi ofron pamjen e përgjithshme teknike të internetit në veçanti në kuptimin e World Wide Web. Pjesët teknike do të fokusohen në dizajnin dhe implementimin efektiv të ueb faqeve në nivelin e klientit (client side apo front-end).

Për ndjekjen e kursit ju fitoni edhe 8 ECVET kredi akademike.

➡️Trajner: Berat Shema
➡️Orari: e hënë, e enjtë, e premtë – 17:30- 20:00
➡️Kohëzgjatja: 40 orë
➡️Çmimi: 100 €

Me trajnimin ONLINE, Bazat e ueb-it, në Cacttus Education ju:

  • Bëheni pjesë e klasave virtuale
  • Ju krijojmë llogarinë në Office 365 për qasje në materiale
  • Qaseni në ligjërata përmes Microsoft Teams
  • Ndiqni ligjëratat në shqip dhe komunikoni drejtëpërdrejtë me profesorin dhe kolegët
  • Punoni në projekte individuale dhe grupore
  • Keni qasje të pakufizuar në inçizimet e ligjëratave që kanë përfunduar

Regjistrohu në trajnim>>