fbpx

Platformat më të mira për të punuar si programer ‘freelance’

Fusha e zhvillimit softuerik dhe programimit në përgjithësi të ofron mundësi të shumta për tu kyqur në punë, madje edhe nga shtëpia. Kjo mund të bëhet shumë lehtë përmes platformave të ndryshme, duke ju mundësuar t’ju qaseni punëdhënësve kudo në botë.

Krejt çka ju duhet për të filluar është të keni qasje në internet, një kompjuter dhe të krijoni profilin tuaj në platformë.

Disa prej platformave ku mund të krijoni profilin dhe të aplikoni për punë si freelancers janë:

Puna me platformat online është mundësi e mirë për të punuar si freelancer për kompani të ndryshme ndërkombëtare. Këtë mundësi tashmë janë duke e provuar edhe studentët e Cacttus Education.

Comments are closed.