fbpx

Panairi i Edukimit

Cacttus Education po merr pjesë ne Panairin e Edukimit ku po i shpalosë planprogramet e saj, të cilat do të fillojnë në Tetorë.

Ejani të informoheni se si mund të përfitoni nga programet tona, mundësitë për të studiuar, mundësitë për bursa, punë praktike, mundësitë e punësimit gjatë dhe pas studimeve, etj.

Për më shumë informata mund të na vizitoni edhe në zyrat tona!

Comments are closed.