fbpx

Njihuni me Gresa Osmani, harenë e CACTTUS Education

Gjithherë e buzëqeshur, Gresa është një ndër studentet më të përkushtuara e të zellshme në shkollën tonë.Ajo studion në drejtimin “Zhvillim i Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile” e lënda e cila i pëlqen më së shumti është “Hyrje në WebSuksese Gresa!

Comments are closed.