fbpx

Mëso Dizajn Grafik dhe krijo përmbajtje kreative!

Trajnimi i radhës për Dizajn Grafik ofrohet në nivelin fillestar për këdo që dëshiron të mësojë parimet bazë të konceptit vizual, teorisë së ngjyrave, tipografisë, dizajnit të logos, markës dhe brendit. Krahas trajnimit të kombinuar me teori dhe praktikë do të mësohen edhe bazat e programeve lidere në industrinë grafike: Adobe Illustrator dhe Adobe Photoshop të ligjëruar nga Arsim Shala, dizajner i komunikimit me përvojë mbi 20 vjeçare në dizajn grafik, shtyp dhe web. Në fund të trajnimit ju do jeni të gatshëm për të nisur një karrierë si dizajner grafik dhe të krijoni ilustrime, dizajne për media sociale, krijimi i reklamave per web, broshura, logo e elemente të tjera vizuale dhe të gjitha që ju duhen për ta kompletuar portfolion tuaj.

Rezervo vendin tënd tani!!!

Comments are closed.