fbpx

Leunita Begaj, përfituese e bursës në Cacttus Education

Leunita Begaj studion Administrim i rrjetave dhe sistemeve në Cacttus Education. Leunita është edhe përfituese e bursës për studime. Pasioni që ajo ka për teknologjinë dhe përkushtimi i saj tregon për përfitimet që fusha e teknologjisë ka nëse më shumë vajza angazhohen në këtë drejtim.

Leunita dhe vajzat e tjera që studiojnë në Cacttus Education dëshmojnë se teknologjia është e përshtatshme për këdo që ka pasion për këtë fushë. Për arsyet se përse Leunita ka zgjedhur për të studiuar në fushën e teknologjisë dhe për përvojën e saj gjatë studimeve ajo tregon:

E kam zgjedhur drejtimin “Administrim i rrjetave dhe sistemeve” për shkak të planprogramit që Cacttus Education ofron për këtë drejtim dhe për shkak të përgatitjes profesionale për tregun e punës.

Zgjedhja e lëndëve dhe qasja e profesorëve ndaj studentëve e ka bërë fillimin e studimeve edhe më të lehtë.

Cacttus Education ofron shumë mundësi të mira për studentët që kanë pasion për teknologji dhe dëshirojnë të arrijnë dhe të bëjnë karrierë në fushën e teknologjisë. Drejtimet e studimit të cilat i ofron Cacttus Education janë të përzgjedhura mirë, dhe kanë shumë perspektivë në treg të punës.

Testimet e shpeshta dhe projektet që kemi pasur na kanë mësuar të jemi edhe më efektivë dhe më aktiv në orët mësimore. Nga pikëpamja ime, Cacttus Education ju ofron shumë studentëve të tyre: punë praktike, bursa dhe më e rëndësishmja sistem cilësor mësimor.

Cacttus Education do të vazhdojë edhe në të ardhmen të ofrojë bursa për studentët ku për qëllim ka përkrahjen e talentëve të rinjë duke u mundësuar që përmes studimeve të avancohen më tutje në fushën e teknologjisë.

Comments are closed.