fbpx

Cacttus Education pjesëmarrës në Panairin e Edukimit 2017

Edicioni i 11-të i Panairit të Edukimit në Prishtinë do të mbahet më datë 20-21 Prill 2017. Ashtu sikur edhe vitin e kaluar, pjesë e këtij edicioni do të jetë edhe Cacttus Education ku do të shpalosë më shumë informata lidhur me programet, trajnimet dhe risitë që ofrohen nga ky institucion.

Në panair do të mund të mësoni më shumë për dy programet e shkollës profesionale: “Administrues i rrjeteve dhe sistemeve” dhe “Zhvillues të Ueb-it dhe të Aplikacioneve Mobile”. Poashtu mund të merrni më shumë informata lidhur me trajnimet në fushën e IT-së, që ofrojnë çetrifikime industriale në Microsoft, Cisco, Oracle, Symantec, CompTIA, Linux, Adobe, IBM, etj.

Cacttus Education është poashtu implementues i valës së 3-të të programit WOW, program ky që ka për qëllim avancimin e femrës në fushën e teknologjisë. Ky program synon që t’i vetëdijësojë gratë dhe vajzat e reja, mbi rolin e punës online, si dhe mbi mundësitë e angazhimit në punë nga distanca.

Si risi, këtë radhë Cacttus Education ofron programin CacttuKids. Duke pasur parasysh që në botën e sotme të teknologjisë, njohja e gjuhës digjitale po bëhet e domosdoshme çdo ditë e më shumë, CacttuKids synon që t’i përgadisë femijët tuaj për teknologjinë që po e ndërton botën. Përmes programit CacttuKids fëmijëve u ofrohet argëtim dhe mjedis interaktiv për të mësuar se si të gjithë numrat, shkronjat dhe simbolet bashkohen për të krijuar kodet të cilat mëpastaj vënë në lëvizje makinat, ndërtojnë mijëra faqe të cilat i shohim çdo ditë në internet e zhvillojnë kompjuterët të cilët i përdorim çdo ditë.

Për më shumë, na vizitoni gjatë ditëve të panairit të edukimit, ku mund të njoftoheni drejtëpërdrejtë me programet që Cacttus Education i ofron. Na vizitoni edhe në faqen tonë https://cacttus.education/ për të mësuar më shumë.

Kandidatet e përzgjedhura për fazën e tretë të projektit WOW

Pjesëmarrëset e projektit WOW 3 tashmë janë selektuar. Më poshtë i keni listat e kandidateve të përzgjedhura :

Kandidatet e përzgjedhura për trajnim në Prishtinë

 1. Gresa Berisha
 2. Venera Brahimi
 3. Fatjeta Gjuraj
 4. Lirikë Hoxha
 5. Berna Zehri
 6. Mirlinda Reqica
 7. Adelina Kadriu
 8. Qendresa Hoti
 9. Vjosa Shala
 10. Anita Beiqi Idrizaj
 11. Ardita Abdullahu
 12. Kaltrina Murseli
 13. Valdete Bejta
 14. Rudine Fetahaj
 15. Eranda Arifi
 16. Ariana Daka
 17. Dafina Tahiri
 18. Kaltrina Mramori
 19. Majlinda Shala
 20. Sihana Nuredini
 21. Fitore Murati
 22. Vesa Broja
 23. Arietta Gojnovci
 24. Blerina Miftari
 25. Donjeta Jashanica
 26. Merita Musa Abazi
 27. Ezana Kačamaković
 28. Arta Pireva
 29. Greta Vokrri
 30. Loreta Vokrri
 31. Vjollca Maloku
 32. Blinera Ahmeti
 33. Orgese Rafuna
 34. Donika Kulludra
 35. Egzona Ferati
 36. Elvira Gjyshinca
 37. Fjolle Sogojeva
 38. Bardhe Klinaku
 39. Rina Mujku
 40. Besarta Sfarqa
 41. Fjolla Hasani
 42. Almira Feta
 43. Ardiana Beka Grainca
 44. Emnolina Brahimi
 45. Lumta Ramadani
 46. Mirjeta Arifaj
 47. Mihane Sermaxhaj
 48. Egzona Terdevci
 49. Have Kryeziu
 50. Lejla Mullaabazi

 

Kandidatet e përzgjedhura për trajnim në Gjilan

 1. Ardita Sopi
 2. Erona Ibrahimi
 3. Kestrina Shabani
 4. Blertina Maksuti
 5. Syzana Alidemi
 6. Arjeta Isufi
 7. Artina Syla
 8. Doruntina Zeqiri
 9. Drita Haliti
 10. Donijetë Zylfijaj
 11. Erza Leka
 12. Donjeta Isufi
 13. Fatbardha Gashi
 14. Albana Sejdiu
 15. Drilona Kurtalani
 16. Saranda Sermaxhaj
 17. Dritelinda Hajdari
 18. Anila Veseli
 19. Albulena Limani
 20. Arta Behluli
 21. Arbitë Thaçi
 22. Fitore Halimi Bejtullahu
 23. Fatjona Sylejmani
 24. Yllka Emini
 25. Erblina Sopi
 26. Amire Islami
 27. Besiana Shehu
 28. Dhurata Haliti
 29. Dorontina Shkodra
 30. Orika Musliu
 31. Liridona Daku
 32. Miranda Jashari
 33. Nakshije Emërllahu
 34. Blerina Haziri
 35. Dalina Ibrahimi
 36. Pranvera Ismaili
 37. Violeta Beqiri
 38. Safete Sadiku
 39. Nazmije Biqkaj
 40. Yllka Isufi
 41. Fatime Shabani
 42. Albiona Asllani
 43. Fjolla Arifi
 44. Fatime Ibrahimi
 45. Adelina Maliqi
 46. Shyrete Shillova Ramadani
 47. Lulzime Ahmeti
 48. Qëndresa Zuka Hajrullahu
 49. Gentiana Zylfiu
 50. Mimoza Hajrullahu
 51. Xhejlane Vokshi
 52. Arbresha Salihu
 53. Pranvera Azizi
 54. Grese Shkodra Hajdari
 55. Herolinda Ramadani
 56. Naxhije Selimi
 57. Nita Hoxha
 58. Mirjeta Bejta
 59. Gentiana Lutfiu
 60. Fitnete Morina
 61. Xhyzide Haziri
 62. Mirgete Bajrami
 63. Arjeta Maka
 64. Albulena Bislimi
 65. Egzona Zeqiri
 66. Albina Ahmeti
 67. Endrina Spahiu
 68. Almedina Sadiku
 69. Blerina Rexhepi
 70. Fortesa Vranja
 71. Diellza Rrustemi
 72. Erisa Ibrahimi
 73. Marigona Bejtullahu
 74. Fitore Bajrami
 75. Valentina Rrustemi
 76. Kaltrina Sylejmani
 77. Maltina Arifi
 78. Valdrina Musliu
 79. Gentiana Ramadani
 80. Dijana Zeqiri
 81. Valentina Halimi
 82. Deniza Ajeti
 83. Alanda Syla
 84. Vjollca Zeneli
 85. Njomza Osmani

 

 

Këto janë datat e trajnimeve për muajin Prill

Filloni përgatitjen për çertifikime industriale që ju veçojnë dhe ju avancojnë në tregun e punës.