fbpx

Konkurs për gjeneratën e re

Cacttus Education shpall konkursin për gjeneratën e re që fillon në Shkurt 2017 për drejtimet:

  • Zhvillues i Ueb dhe aplikacioneve mobile
  • Administrues i rrjeteve dhe sistemeve kompjuterike

Na vizitoni per detaje rreth shkollimit dhe mundesive te financimit.

info@cacttus.education
www.cacttus.education
038 600 237

Comments are closed.