fbpx

Ilir Nika, Back-End Developer në Frakton

 Ilir Nika sapo ka përfunduar studimet në Cacttus Education në drejtimin “Zhvillimi i ueb-it dhe aplikaconeve mobile”.

Përpos rezultateve të mira gjatë studimeve Iliri ka ndjekur edhe trajnime dhe kurse për të zgjeruar njohuritë e tij. Ai së fundmi, ka qenë pjesë e Hack the Crisis e organizuar nga ICK (Innovation Centre Kosova), ku bashkë me grupin e tij, kanë fituar vendin e dytë, me idenë e platformës ‘PyPe”.

Sa i përket aspektit profesional dhe atë të karierës, ai sapo ka filluar rrugëtimin e tij, në pozitën Back- End Developer në kompaninë Frakton.

Comments are closed.