fbpx

ICT Awards mbajti prezantim në Cacttus Education

ICT Awards mbajti prezantim me studentët e Cacttus Education. Gjatë prezantimit studentët mësuan më shumë për garën ICT Awards. Ndër të tjera, ata poashtu patën rastin të tregojnë për projektet e tyre të realizuara në kuadër të punës praktike në fushën e ueb-it dhe aplikacioneve mobile.

Përfaqësuesit e ICT Awards u mirëpritën edhe nga stafi menaxhues i Cacttus Education. Hapja e prezantimit u bë nga Drejtoresha e Programit në Cacttus Education Znj. Vildane Kelmendi, një ndër gratë e para të përfshira në fushën e IT-së në Kosovë.

Photo Credits @ICT Awards

Comments are closed.