fbpx

Forumi për Shkollim Profesional

U mbajt Forumi “Specializimi Profesional – Domosdoshmëri për Zhvillim Ekonomik” ku mori pjesë edhe Cacttus Education.

Në këtë forum nga Cacttus Education ishte panelist Kryetari i Bordit z. Driton Hapçiu në temën “Ngritja e kapaciteteve profesionale në funksion të zhvillimit ekonomik”, si dhe zyrtarë të shkollës në sesionin 11, me temën “Përfitimi i shkathtësive nga arsimi profesional në fushën e TIK-ut dhe qasja më e lehtë në tregun vendor dhe ndërkombëtar”

Comments are closed.