fbpx

Fillon trajnimi për Full Stack Web Development, në kuadër të projektit “Providing Training for ICT Export Services”

Cacttus Education në bashkëpunim me projektin EYE (nga Helvetas) kanë filluar implementimin e projektit “Providing Training in ICT Export Services”, me trajnimin Full Stack Web Development. Trajnimi Full Stack Web Development përgatitë pjesëmarrësit me shkathtësitë më të kërkuara në fushën e zhvillimit softuerik, dhe praktikat më të reja në këtë fushë.

Cacttus Education ka bashkëpunuar edhe me kompani vendore në fushën e zhvillimit softuerik, për të ofruar këtë mundësi unike për të rinjtë të cilët dëshirojnë të punojnë në fushën e TIK-ut. Kandidatët e përzgjedhur trajnohen në shkathtësi të zhvillimit softuerik, dhe kanë mundësinë të angazhohen me orar të pjesshëm për të punuar në kompani.

Përmes këtij projekti kandidatët përgatiten për karriera fitimprurëse si “Full Stack Web Developers” dhe pas fazës së trajnimit dhe zhvillimit për kandidatë të sukseshëm menjëherë ofrohet kontratë e rregullt pune nga kompania.

Comments are closed.