fbpx

Cacttus Education në Javën e Shkencës

Cacttus Education mori pjesë në Javën e Shkencës 2019 organizuar nga Qendra Social-Edukative “Don Bosko” në Prishtinë. Java e Shkencës karakterizohet nga aktivitete të ndryshme, ndër të cilat është edhe Dita e Shkencës ku studentë nga shkolla të ndryshme garojnë me projektet e tyre.

Cacttus Education ishte sponzor në Javën së Shkencës, dhe pjesë e komisionit vlerësues të projekteve, përfaqësuar nga Drejtoresha e Programit Znj. Vildane Kemendi.

Aktivitetet e Javës së Shkencës u përmbyllën me Ditën e Shkencës, ku u përzgjodhën edhe projektet fituese të ekipeve pjesëmarrëse.

Comments are closed.